Târgovişte: Patru staţii de încărcare a maşinilor electrice

Târgovişte: Patru staţii de încărcare a maşinilor electrice

Municipiul Targoviste va avea patru statii electrice de reincarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in, anunţă Primăria Târgovişte.

„In aceasta dimineata (2 iunie, n.r.), am semnat contractul de achizitie publica de produse privind furnizarea, montarea, instalarea si punerea in functiune a 4 (patru) statii de reincarcare cu putere inalta in curent continuu 50 kw, aferente obiectivului: „Dezvoltarea infrastructurii de alimentare a autovehiculelor cu energie electrica prin achizitia a 4 statii de reincarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in”!”, precizează primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Valoarea contractului este de de 576.000 lei fara T.V.A., iar finantarea este asigurata de Administratia Fondului pentru Mediu.

„Cele 4 statii de reincarcare pentru vehicule electrice vor fi montate in urmatoarele locatii: strada Ialomitei (in vecinatatea Complexului Turistic de Natatie), parcarea de langa Piata Baratiei, strada Justitiei (langa Casa Armatei si stadion), parcarea de langa BRD (vis-a-vis de Biblioteca Judeteana), cu precizarea ca infrastructura de alimentare cu energie electrica este deja executata. Statiile au o capacitate de minim 2 incarcari/ora/statie de incarcare si vor fi livrate si montate in cel mult 60 de zile”, mai anunţă primarul Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!