Târgovişte: Ilegalitati propuse de candidatul PNL Aurelian Cotinescu; instituţiile statului încep să reacţioneze

Candidatul PNL la Primăria Târgovişte, Aurelian Cotinescu, a propus mai multe ilegalităţi în campania electorală. Prima dată, actualul primar şi contracandidat în alegerile locale, Cristian Stan (PSD) i-a atras atenţia, după care o instituţie a dat un comunicat de presă în care îi transmite candidatului liberal că propune o a doua ilegalitate.

Este vorba despre organizarea unei dezbateri electorale. Candidatul PNL, Aurelian Cotinescu, scrie pe facebook că la reacţia „oriunde, oricând” pentru dezbatere a candidatului PSD îi propune acestuia ca locaţie şantierul stadionului „Eugen Popescu”.

„Am crezut că răspund unei propuneri serioase, nu unei miștocăreli ieftine (…). O dezbatere nu poate avea loc într-un șantier deschis, pentru că ar fi ilegal, contrar normelor de protectie a muncii, etc. Dar pentru PNL nu e deranjant să fii în ilegalitate”, transmite primarul Cristian Stan, candidatul PSD pentru un nou mandat de edil al Târgoviştei.

Cotinescu propune apoi ca locaţie a dezbaterii Muzeul de Istorie din Târgovişte.

„Având în vedere răspunsul primit la invitația pentru dezbaterea electorală:  „Oriunde! Oricând! La orice oră vreți voi, unde vreți voi, și la voi la sediu!”, depășind caracterul răspunsului candidatului PSDist, propunem ca locația dezbaterii să fie Muzeul de Istorie Târgoviște, am depus cerere pentru închirierea spațiului necesar”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Târgovişte, remis, miercuri,  22 septembrie.

O instituţie a statului transmite joi un comunicat în care susţine că propunerea liberalului este din nou ilegală.

[spoiler title=”Comunicatul CJ Dâmbovița(click aici)” open=”no” style=”fancy” icon=”plus-circle” anchor_in_url=”no”]
[/spoiler]

În concluzie, candidatul PNL nu a reuşit să găsească un loc de dezbatere fără a comite o ilegalitate. Dacă pentru un lucru extrem de simplu are propuneri care încalcă legea, oare ce ilegalităţi ar putea face din postura de primar? Îngrijorarea nu este însă una mare pentru că sondajele de opinie îl creditează cu un scor foarte mic pe candidatul PNL Aurelian Cotinescu, fără nicio şansă de a câştiga funcţia de primar.

error: Conţinut protejat !!