PSD Dâmboviţa: PNL-USR-PMP – Coaliţia nocivă împotriva românilor

PSD Dâmboviţa: PNL-USR-PMP – Coaliţia nocivă împotriva românilor

PSD Dâmboviţa susţine, într-un comunicat de presă, remis luni, după ce moţiunea de cenzură nu a putut fi dezbătută din cauza lipsei cvorumului, că PNL-USR-PMP reprezintă „coaliţia nocivă împotriva românilor”.

„Partidul Naţional Liberal a fost disperat să nu piardă puterea, iar pentru aceasta a apelat la cele mai insalubre metode ale politicii româneşti, cumpărând – până în ultima clipă – parlamentari la bucată. Moţiunea de cenzură depusă de PSD nu a putut fi dezbătută astăzi din cauza lipsei cvorumului de şedinţă. Le-a fost atât de frică să nu piardă puterea încât nici măcar pe cei cumpăraţi pe ultima sută de metri nu i-au lăsat să vină în sală!”, se arată în comunicatul PSD Dâmboviţa.

Social democraţii dâmboviţeni mai susţin că USR şi PMP au demonstrat că sunt alături de PNL la guvernare şi, în consecinţă, responsabili pentru deciziile guvernamentale.

„Astăzi, toţi românii s-au putut convinge singuri cine susţine corupţia, traseismul şi incompetenţa Guvernului Orban şi cine se opune. Contrar celor susţinute în declaraţiile publice, USR şi PMP au demonstrat astăzi că sunt la guvernare alături de PNL şi responsabili pentru toate deciziile acestui guvern”, se precizează în comunicatul de presă al PSD Dâmboviţa.

Conform sursei citate, parlamentarii PSD care nu au fost prezenţi la şedinţa în care trebuia votată moţiunea vor fi excluşi, „pentru că au ales trădarea”.

„Parlamentarii PSD au fost prezenţi în sală, mai puţin cinci dintre ei care, în loc să-şi facă datoria faţă de români, au ales trădarea. În prima şedinţă a Consiliului Politic Naţional aceştia vor fi excluşi. Reconstrucţia PSD nu se poate face cu trădători şi oportunişti!”, susţine PSD Dâmboviţa.

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa

Cod unic mandatar financiar 21200019

error: Conţinut protejat !!