PSD Dâmboviţa, campanie de susţinere a producătorilor locali

PSD Dâmboviţa, campanie de susţinere a producătorilor locali

PSD Dâmboviţa anunţă că are în derulare o campanie de susţinere a producătorilor locali.

„Am inițiat și o campanie prin care susținem producătorii locali: de la micii producători până la marii contribuabili de pe raza județului nostru. De asemenea, în sprijinul acestora, vom lansa și o platformă on-line”, spune preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan.

Acesta a postat pe facebook pe 11 aprilie că a fost la Băleni pentru a cumpăra direct de la producătorii locali.

„Legumele din comuna Băleni și oamenii de acolo nu mai au nevoie de nicio prezentare. Acum însă au nevoie de noi, ca de altfel toți producătorii din Dâmbovița. Salvatorii economiei județului nostru suntem noi, doar dacă cumpărăm produse locale! Astăzi am mers în comuna Băleni împreună cu Carmen Holban, Claudia Gilia, Tachianu Marian, Luciana Cristea, Mihail Cristian Avanu Ionut Savoiu și Georgiana Nita și am cumpărat direct de la producători. Știți foarte bine că legumele venite din cine știe ce parte a lumii nu au același gust cu cele crescute de oamenii noștri din Băleni!”, spune Corneliu Ştefan.

Acesta adaugă că, în această perioadă, „trebuie să arătăm că suntem uniți și că ne sprijinim unii pe alții”.

„Haideți să cumpărăm doar produse sănătoase, de la producătorii dâmbovițeni sau români”, este îndemnul adresat de preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!