În plină criză de coronavirus CJSU Dâmboviţa nu s-a mai întrunit de 10 zile, funcţionează pe WhatsApp

În plină criză de coronavirus CJSU Dâmboviţa nu s-a mai întrunit de 10 zile, funcţionează pe WhatsApp

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Dâmboviţa, structura care coordonează în judeţ măsurile legate de coronavirus, nu s-a mai întrunit de 10 zile, funcţionează într-un grup pe WhatsApp, a declarat, joi, preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan.

Acesta cataloghează ca „inadmisibilă” această situaţie.

Preşedintele CJSU Dâmboviţa este prefectul Aurelian Popa.

„Este inadmisibil ca un prefect sau un Comitet Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă până în ziua de azi nu a ieşit cu un comunicat faţă de cazul de la Corbii Mari, faţă de ce se întâmplă la Pucioasa şi în judeţ. Comunicarea cred că este primordială”, a spus deputatul Corneliu Ştefan.

Întrebat de jurnalişti dacă ştie ceva despre prefectul de Dâmboviţa, dacă l-a mai văzut cineva fizic pe prefect, Corneliu Ştefan a explicat că CJSU nu s-a mai întrunit de 10 zile. Asta în condiţiile în care acum două zile în Dâmboviţa a fost confirmat primul caz de coronavirus, la o persoană din Corbii Mari.

„Preşedintele consiliului judeţean ne-a spus tuturor colegilor că nu s-a mai întrunit acest CJSU. Un alt lucru tragic pentru dâmboviţeni, acest CJSU funcţionează pe un grup de WhatsApp şi membrii nu s-au mai întâlnit de 10 zile„, a mai spus Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!