Arhiepiscopia Târgovişte anunţă că utilizează videoconferinţa pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Arhiepiscopia Târgovişte anunţă că utilizează videoconferinţa pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Arhiepiscopia Târgoviştei anunţă, miercuri, printr-un comunicat de presă, că utilizează videoconferinţa astfel încât activităţile curente să nu fie prejudiciate şi, în acelaşi timp, să se prevină răspândirea coronavirusului.

„În cadrul măsurilor de prevenire a pandemiei cu noul coronavirus, Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviştei, la iniţiativa Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, utilizează cele mai noi mijloace de comunicare socială pentru ca activitatea curentă a Eparhiei să nu fie în nici un fel prejudiciată. Astfel, miercuri, 18 martie 2020, şedinţa Permanenţei Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviştei s-a desfăşurat prin intermediul videoconferinţei, realizate cu ajutorul aplicaţiei gratuite de întâlnire HD cu ecran video de partajare ZOOM1”, se arată în comunicatul Arhiepiscopiei Târgovişte.

Conform sursei citate, în cadrul întrunirii au fost aprobate noi îndrumări către parohii şi mănăstiri pentru respectarea unor măsuri de prevenire a îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

error: Conţinut protejat !!