#Covid-19 Ministrul Agriculturii (aflat acum în izolare) a fost acum două zile în Dâmboviţa la întâlniri cu cetăţeni

#Covid-19 Ministrul Agriculturii (aflat acum în izolare) a fost acum două zile în Dâmboviţa la întâlniri cu cetăţeni

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, care a intrat vineri în izolare după ce a fost în contact direct cu un senator PNL depistat pozitiv cu Covid-19, a fost, miercuri, în Dâmboviţa la întâlniri cu cetățeni în Lunguleţu, Băleni şi Târgovişte (Sârbi).

I s-a atras atunci atenţia ministrului şi a spus că respectă regula ca la întâlniri să fie mai puţin de 100 de persoane.

„Au fost două subiecte, cel al zilei, legat de infecţia cu coronavirus, de măsurile pe care trebuie să le luăm, apoi am răspuns la întrebări legate de legumicultură, de programul Tomata, cum se va desfăşura, dacă vor putea să vândă pe piaţă în continuare tomatele, pentru că există pericolul ca la un moment dat în pieţe să fie anumite reglementări, ceea ce sper să nu fie. În general, lucruri legate de specificul local, este o zonă de legumicultură, a fost multă vreme trâmbiţat că nu se va continua programul tomata, dar va continua”, a spus ministrul Agriculturii, Adrian Oros, întrebat de jurnalişti despre întâlnirile din Dâmboviţa.

Acesta a subliniat că la fiecare întâlnire nu au fost mai mult de 100 de persoane.

La întâlniri au participat şi lideri judeţeni ai PNL Dâmboviţa, primari, directori de instituţii.

UPDATE: Ministrul Agriculturii a fost testat vineri, iar testul a fost negativ
error: Conţinut protejat !!