Târgovişte: Lucrările de reabilitare la Grădiniţa cu program prelungit nr.15 sunt gata

Târgovişte: Lucrările de reabilitare la Grădiniţa cu program prelungit nr.15 sunt gata

Lucrările de reabilitare de la Grădiniţa cu program prelungit nr.15 din Târgovişte au fost finalizate, cu două luni în avans faţă de termenul prevăzut în contract.

„Investitia, prin care se asigura celor aproximativ 260 de copii inscrisi la aceasta unitate de invatamant prescolar conditii excelente, a presupus: izolarea termica integrala a imobilului si inlocuirea tamplariei existente; reabilitarea acoperisului, montarea unui sistem nou de captare si scurgere a apelor pluviale (jgheaburi si burlane) si a sistemului parazapada pe toate apele invelitoarei; înlocuirea pardoselilor existente cu placi ceramice antiderapante si parchet stratificat de trafic intens (in salile de clasa). Placarea zonei de subsol cu placi ceramice antiderapante; montarea scarii exterioare de evacuare; înfiintarea unui grup sanitar pentru persoane cu dizabilitati; modernizarea instalatiei de incalzire; înlocuirea corpurilor de iluminat cu unele LED; montarea unui sistem cu panouri fotovoltaice in vederea utilizarii resurselor regenerabile; modernizarea instalatiei de apa calda prin montarea de panouri solare; montarea de sisteme de supraveghere”, precizează primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Valoarea investiţiei a fost de 3,6 milioane de lei, iar finantarea lucrarilor a fost asigurata prin Programul National de Dezvoltare Locala.

La acest moment, la nivelul municipiului Târgovişte, sunt 11 investiţii in derulare ce vizeaza modernizarea si reabilitarea unitatilor de invatamant.

error: Conţinut protejat !!