Norica Nicolai, candidat ALDE: Aceste alegeri europarlamentare vor decide viitorul Europei

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai, candidat pentru un nou mnadat, a declarat, miercuri, la Târgovişte, că aceste alegerile de duminică sunt cruciale pentru Europa.

„Din păcate, am constatat că nu a existat niciun fel de dezbatere într-o Europă care se confruntă din ce în ce cu mai multe culturi în diferite domenii. Sunt surprinsă că, în vecinătatea estică și în Uniunea Europeană mai ales, sunt chestiuni care țin de securitate, nu au făcut aproape deloc obiectul acestei campanii”, a afirmat Nicolai.

Aceasta a explicat ce îşi propune pentru următorul mandat.

„Ce îmi propun să fac pentru România în următorul mandat? Voi continua să susțin cercetarea în domeniul medical și accesul egal la tratamente pentru toți cetățenii europeni. Voi insista pentru creșterea bugetului destinat domeniului pisciculturii prin accesarea de fonduri europene . Voi sprijini micii antreprenori și producători să acceseze fonduri europene, să își dezvolte afacerile și să își poată vinde produsele pe piața românească și cea europeană .Voi susține toate demersurile pentru ca România să devină membră a spațiului Schengen. Voi vota mereu în sprijinul unei legislații europene care să reducă decalajele de dezvoltare dintre Est-Vest și Nord- Sud”, a precizat Norica Nicolai.

Material realizat de stiriDB.ro la comanda ALDE, cod unic AEP 41190002

error: Conţinut protejat !!