Administratorul public al CJ Dâmboviţa anunță că pleacă odată cu preşedintele instituţiei

Administratorul public al CJ Dâmboviţa anunță că pleacă odată cu preşedintele instituţiei

Administratorul public al judeţului Dâmboviţa, Ionuţ Săvoiu, anunţă, miercuri, că va pleca din funcţie odată cu preşedintele instituţiei, Daniel Comănescu.

„In data de 16 aprilie 2019, urmare a încetării mandatului președintelui a fost emisă dispoziția prin care a încetat de drept contractul de management pentru calitatea de administrator public la Consiliul Județean Dâmbovița avută din luna mai 2018. Cu această ocazie țin să mulțumesc Consiliului Județean pentru încrederea acordată, întregii echipe din conducere și personalului din cadrul instituției pentru colaborarea avută. Doresc totodată să mulțumesc primarilor din județ și reprezentanților instituțiilor de la nivel județean ai căror colaborator dedicat în derularea diverselor activități comune m-am străduit să fiu. Am avut experiența deosebită a unui an de muncă susținută pe multiple planuri. Au existat multe provocări și dificultăți dar si cu satisfacția unor lucruri bine angajate în perspectivă în interesul întregii comunității dâmbovițene. Cred cu tărie că în viitorul proiectelor care le am avut în grijă cu impact în dezvoltarea infrastructurii și economiei a județului și voi fi un sprijin real pentru noua echipă de la consiliul județean la nevoie în domeniile de competență”, scrie Săvoiu pe pagina sa de facebook.

Daniel Comănescu a fost exclus din PSD încă din luna februarie prin decizia Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa. A durat până la jumătatea lunii aprilie ca decizia să fie aprobată de conducerea partidului. Din data de 17 aprilie, prin ordinul emis de Prefectura Dâmboviţa, Comănescu şi-a pierdut calitatea de consilier judeţean şi, implicit, cea de preşedinte al CJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!