Târgovişte: Lucrările de reabilitare a Cinematografului Independenţa vor începe, cel târziu, anul viitor

Târgovişte: Lucrările de reabilitare a Cinematografului Independenţa vor începe, cel târziu, anul viitor

Lucrările de reabilitare a clădirii Cinematografului Independenţa din Târgovişte vor începe, cel târziu, anul viitor, spune primarul Cristian Stan.

Valoarea lucrărilor este de aproximativ 2 milioane de euro.

”Dupa o perioada destul de indelungata in care au fost puse la punct detaliile proiectului, targovistenii primesc o veste intr-adevar buna in legatura cu obiectivul de investitie „Modernizare şi reabilitare Cinematograf Independenţa, municipiul Târgovişte”. In calitate de autoritate contractanta, Compania Nationala de Investitii- „CNI” SA a demarat procedura de atribuire in vederea achizitionarii lucrarilor de executie in baza documentatiilor tehnice depuse de Primaria Targoviste. Cu alte cuvinte, lucrarile efective de reabilitare vor debuta, raportat la durata normala a unei asemenea proceduri de atribuire, fie in toamna acestui an, fie, cel mai tarziu, la inceputul anului viitor”, afirmă primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Edilul susţine că prin aprobarea acestei investitii se rezolva o problema importanta a municipiului Targoviste, in conditiile in care, actuala cladire a cinematografului, situata chiar in centrul orasului, se afla intr-un grad avansat de degradare, nemaifiind utilizata de foarte multi ani.

error: Conţinut protejat !!