Dâmboviţa: Control judiciar pentru doi bărbaţi cercetaţi pentru tâlhărie şi furtul a peste 20 de bovine

Dâmboviţa: Control judiciar pentru doi bărbaţi cercetaţi pentru tâlhărie şi furtul a peste 20 de bovine

Cei doi bărbaţi din Vulcana Băi care au fost iniţial reţinuţi pentru tâlhărie, după ce au agresat două persoane aflate cu bovinele la păscut şi le-au luat animalele, au primit control judiciar pentru 60 zile, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa, remis, miercuri.

”În urma prezentării în faţa magistraţilor a celor doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, împotriva acestora afost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În sarcina acestora s-a reţinut că, la data de 06 august, ar fi agresat fizic două persoane care se aflau cu bovinele la păscut pe un izlaz din Vulcana Băi, le-ar fi ameninţat şi le-ar fi sustras 23 de animale”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, unul dintre bănuiţi avea asupra sa o armă de vânătoare.

Faţă de bărbatul de 72 de ani a fost dispusă şi măsura anulării dreptului de deţinere, port şi folosire a armelor letale, iar arma şi muniţiile deţinute au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

IPJ Dâmboviţa a anunţat, marţi, că cei doi bărbaţi, de 48 şi 72 de ani, din comuna dâmboviţeană Vulcana Băi au fost reţinuţi pentru tâlhărie.

error: Conţinut protejat !!