Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte anunţă că asistenta care a bruscat un bebeluş a fost concediată

Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte anunţă că asistenta care a bruscat un bebeluş a fost concediată

Asistenta care a bruscat un nou născut din Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Târgovişte a fost concediată, se arată într-un comunicat, remis, marţi, de unitatea medicală târgovişteană.

”În urma incidentului din secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, mediatizat prin reţeaua de socializare Facebook şi preluat de presă, s-a convocat de urgenţă Comisia de Disciplină a SJUT (Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, n.r.), care după audieri şi dezbateri a propus încetarea disciplinară a raportului de muncă. Managerul instituţiei a luat act de decizia Comisiei şi a dispus în consecinţă încetarea contractului de muncă”, se arată în comunicatul Spitalului Judeţean Târgovişte.

Asistenta a fost filmată în timp ce brusa un nou născut pe care îl alăpta. În imagini se vede cum bebeluşul este trântit de pătuţ de mai multe ori.

Filmul a fost postat pe Facebook.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean s-a autosesizat şi a demarat o anchetă în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

error: Conţinut protejat !!