Dâmboviţa: Autorităţile vor să creeze o bază de agrement la Lacul Bolboci

Dâmboviţa: Autorităţile vor să creeze o bază de agrement la Lacul Bolboci

Autorităţile judeţene din Dâmboviţa vor să creze o bază de agrement la Lacul Bolboci din zona montană Padina Peştera şi tot aici să fie create condiţii de antrenament pentru loturile olimpice ale României de kaiac canoe.

Senatorul PSD de Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, i-a prezentat, vineri, propunerea ministrului Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, prezent în judeţ într-o vizită de lucru.

”Ne interesează ca pe Lacul Bolboci să facem o bază de agrement, pe de o parte pentru staţiunea Moroieni-Padina-Peştera, pentru că dezvoltarea presupune să oferim şi anumite soluţii de petrecere a timpului liber, dar şi o bază permanentă de pregătire a loturilor olimpice ale României de kaiac canoe, ei mai fac din când în când antrenamente într-o formulă care e doar convenită”, a spus Ţuţuianu.

Ministrul Ioan Deneş a mers, vineri, la Lacul Bolboci, aflat în zona turistică montană Padina Peştera din Dâmboviţa. Padina Peştera a fost declarată recent, printr-o hotărâre de guvern, staţiune de interes naţional. Ministrul mai are programate în cadrul vizitei deplasări în Pucioasa, la barajul lacului de acumulare din localitate, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa unde se întâlneşte cu autorităţi locale.

error: Conţinut protejat !!