Dâmboviţa: Trei persoane rătăcite într-o pădure din zona Moreni, căutate de pompieri, jandarmi şi poliţişti

Dâmboviţa: Trei persoane rătăcite într-o pădure din zona Moreni, căutate de pompieri, jandarmi şi poliţişti

UPDATE Cele trei persoane care mergeau cu bicicleta în pădure în zona Moreni, judeţul Dâmboviţa, şi s-au rătăcit duminică după amiaza, au fost găsite de către cei plecaţi în căutarea lor, efective ale Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi jandarmi.

Cei trei, doi bărbaţi şi o femeie, s-au rătăcit pe un drum forestier, s-au speriat că nu găsesc drumul spre casă şi au sunat la 112.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Gabriel Gătej, persoanele rătăcite au fost găsite în pădure, în zona localităţii Iedera, judeţul Dâmboviţa.

Trei persoane care mergeau cu bicicleta în pădure în zona Moreni, judeţul Dâmboviţa, s-au rătăcit, duminică, au sunat la 112, iar echipe de pompieri şi jandarmi au plecat în căutarea lor.

”Este vorba de trei biciclişti rătăciţi în pădure, doi bărbaţi şi o femeie. De la ISU au plecat în căutarea lor patru persoane de la Detaşamentul Moreni, cărora li s-au adăugat jandarmi şi pădurari. Se poate lua legătura prin telefon cu ei, am înţeles că au dat nişte coordonate, care nu sunt tocmai exacte”, a precizat Gătej.

Cei trei biciclişti s-au rătăcit pe un drum forestier, într-o pădure de la ieşirea din Moreni spre Filipeştii de Pădure.

error: Conţinut protejat !!