Târgovişte: 34 de contracte de finanţare pentru investiţii în infrastructură

Târgovişte: 34 de contracte de finanţare pentru investiţii în infrastructură

Investiţii de peste 20 de milioane de lei au fost avizate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei publice pentru infrastructura din Târgovişte, anunţă primarul Cristian Stan, pe pagina sa de facebook

”Vesti foarte bune pentru municipiul Targoviste! Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a semnat deja un numar de 34 de contracte de finantare care vizeaza investitii in valoare de 20.277.587,11 lei, aferente infrastructurii educationale a orasului nostru”, scrie primarul Târgoviştei, Cristian Stan, pe facebook.

Conform acestuia, extinderea, reabilitarea, modernizarea si echiparea Cresei nr. 2, a Cresei nr. 13, a Cresei nr. 14, a Cresei nr. 16 reprezinta numai cateva dintre proiectele care urmeaza sa beneficieze de finantare.

”In urmatoarele 2 saptamani, vor fi semnate inca 6 contracte de finantare, valoarea acestora fiind de aproximativ 14.000.000 lei. Cu aceste sume, inregistram o alocare financiara care depaseste de 10 ori cea mai mare suma accesata vreodata de municipiul Targoviste prin PNDL”, mai spune Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!