Hymarco Beauty Clinique – Fitness, aerobic şi yoga

Hymarco Beauty Clinique fitness

Hymarco Beauty Clinique vă invită la mişcare. Sub îndrumarea unui instructor puteţi face fitness, aerobic, dar şi yoga.

Se lucrează individual cu fiecare persoană în parte, dar există şi opţiunea pentru a lucra în grup.

La Hymarco Beauty Clinique instructor este Polixenia Rodina, care a studiat în Malaezia, în India, în România şi a urmat cursuri online din America.

„Fitness și Aerobic fac în varianta de personal training, mai exact, în sală lucrăm doar eu şi clienta/clientul. Cu fiecare persoană nou-venită petrec cel putin 30 minute doar ca să înțeleg ce obiceiuri și ce stil de viață are, ce-i place și ce nu-i place, ce resurse de timp și energie este dispusă să aloce antrenamentelor săptămânale, ce condiție fizică are și dacă suferă de vreo afecțiune de care trebuie să țin cont în crearea planului de antrenament. Urmează crearea antrenamentului, gândit ca un ansamblu, care poate dura 3, 6, 9 luni sau chiar mai mult, la finalul căruia îi garantez ca obiectivele cu care am pornit la început vor fi deja îndeplinite. Bineînțeles, recomand ca după atingerea obiectivului să continue să vină la sală pentru întreținere. În concluzie, pentru fiecare client/clientă creez un program personalizat și niciun antrenament nu seamănă cu altul, sunt adaptate cerințelor și nevoilor. Chiar și ziua și ora sunt personalizate, în funcție de programul fiecăruia. Am cliente cu care lucrez de la 6 la 7 dimineața, iar altele cu care lucrez de la 9 la 10 seara”, spune Polixenia Rodina, instructor de fitness, aerobic şi profesor de yoga.

Hymarco Beauty Clinique Fitness Yoga Aerobic Polixenia Rodina

„Există şi varianta de grup, care se face în fiecare zi de luni, miercuri și vineri. Ca și la personal training, și la grup, se lucrează cu greutatea propriului corp şi cu accesorii de fitness. Nu lucrăm cu aparate cu greutăți, nu “tragem de fiare”, deoarece acelea sunt pentru hipertrofie, adică pentru creșterea masei musculare. Iar majoritatea fetelor vor să se dezvolte armonios”, spune Polixenia Rodina.

Şedinţele sunt de câte o oră.

”Lucrez yoga cu copii și adulti. Ca și la Fitness si Aerobic, și la Yoga ședintele se pot personaliza. În consecință, putem face sedinte de Yoga doar cu copii, sau cu copii și părinții lor în același timp. În cea de-a doua variantă, avantajul este că părinții petrec timp în plus alături de copii. Cel mai micuț are 5 ani, sunt copii şi de 9, de 12 ani. Iar cel mai mare client al meu are 69 de ani”, a mai spus Polixenia Rodina.

Cei care vor să facă yoga in varianta de grup sunt aşteptaţi in fiecare zi de marti si joi.

La sală pot veni şi fete şi băieţi. Sala beneficiază de condiţii de top, cu duşuri, parcare privata şi toate facilităţile necesare.

Hymarco Beauty Clinique Fitness Yoga Aerobic jumps

Pot veni persoane care vor să facă mişcare, care vor să slăbească sau care vor să practice yoga.

”Sunt fete cu care am lucrat şi au slăbit 30 de kilograme, 15 kilograme, 13 kilograme. De slăbit se slăbeşte, important este să vină la sală, să înceapă, să dea din energia ei/lui iar de aici încolo lucrurile devin usoare. Fiecărei persoane care vine, pentru că am şi cursuri de nutriţie, îi pot recomanda ce să mănânce, si cum să mănânce, ii pot da sfaturi legate de organizarea vieţii, somnului, etc, exact ca un life coach”, a precizat Polixenia Rodina.

Hymarco Beauty Clinique Fitness Yoga Aerobic mingi

Hymarco Beauty Clinique asigură pachete complexe ce îmbină sportul cu relaxarea. Beneficiezi în acelaşi abonament de antrenamente de sport cu trainer personal, waterbike şi saună japoneză.

Hymarco Beauty Clinique asigură fiecarui client servicii profesioniste la cele mai înalte standarde.

Hymarco Beauty Clinique

Târgoviște, str. Calea Domnească, nr. 176

Tel.: 0245.640.641; 0245.640.642

[gmap address=”hymarco beauty clinique Calea Domnească 176, Târgoviște, România”]
error: Conţinut protejat !!