Târgovişte: Eveniment internaţional cu privire la educarea şi formarea profesioniştilor teatrului de animaţie

Târgovişte: Eveniment internaţional cu privire la educarea şi formarea profesioniştilor teatrului de animaţie

Specialişti din aproape 20 de ţări participă la Târgovişte, în perioada 20-24 iunie, la a doua întâlnire internaţională cu privire la educare şi formarea profesioniştilor teatrului de animaţie.

”Mi-a spus domnul director (al Teatrului Tony Bulandra Târgovişte, n.r.) că sunteţi specialişti care veniţi şi munciţi şi demonstraţi că teatrul poate să fie o carte de vizită pentru orice oraş şi pentru orice ţară. De aceea eu vă mulţumesc pentru implicarea dumneavoastră, vă mulţumesc pentru că prin acţiunile pe care le faceţi şi prin toată munca voastră, de fapt, promovaţi educaţia în rândul copiilor, a tinerilor, a adulţilor. Vă doresc să aveţi nişte zile pline de activităţi în oraşul nostru”, a spus, marţi, la deschiderea manifestărilor, viceprimarul Târgoviştei Monica Ilie.

Teatrul Tony Bulandra Târgovişte organizează alături de Uniunea Internaţională a Marionetelor (UNIMA) a II -a întâlnire internaţională cu privire la educarea şi formarea profesioniştilor teatrului de animaţie, păpuşi şi marionete.

”Vor avea loc o serie de conferinţe susţinute de profesori universitari de pe întreg mapamondul, din ţări precum România, Canada, Iran, Marea Britanie, Brazilia, Franţa, Ungaria, Cehia, Turcia, Italia, Norvegia, Slovenia, Argentina, Israel, Belgia, Bulgaria, India, Singapore, Polonia”, se arată într-o informare a Teatrului Tony Bulandra Târgovişte.

error: Conţinut protejat !!