Gabriel Boriga (primar Târgovişte): ‘Crizantema de Aur’ nu trebuie să moară

Ediţia din acest an a festivalului de romanţe ”Crizantema de Aur” a însemnat un spectacol de calitate, o ediţie care duce mai departe un brand al municipiului Târgovişte, a declarat, duminică, la gala laureaţilor festivalului, primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga.

Edilul a mulţumit juriului, participanţilor la festival, publicului prezent.

”Vreau să mulţumesc câtorva personalităţi care şi în acest an au fost alături de noi şi au înnobilat acest festival, un oaspete deosebit Înalt Prea Sfinţia Sa Teodosie arhiepiscopul Tomisului este în sală, vreau să îi mulţumesc directorului Teatrului Municipal Târgovişte, Mihai Constantin Ranin, care, alături de echipa care a lucrat la ”Crizantema de Aur”, a creat o atmosferă de neuitat. Nu în ultimul rând aş vrea să fac un gest de normalitate şi în ciuda, poate, divergenţelor pe care le-am avut în unele perioade să mulţumesc unui om care foarte, foarte mulţi ani a făcut ca acest festival să câştige notorietate, să câştige în calitate şi să ajungă până la a 46-a ediţie, sper ca şi de acum încolo va fi alături de acest festival, Teodor Vasiliu”, a adăugat primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga.

boriga crizantema

Festivalul de romanţe ”Crizantema de Aur” se încheie, duminică, odată cu gala laureaţilor şi cu spectacolul ”Paris, mon Amour!” oferit de Teatrul Naţional de Operetă ”Ion Dacian”.

Organizatorii festivalului sunt Primăria Municipiului Târgoviste, Consiliul Local Târgoviste, Teatrul Municipal, cu sprijinul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!