Târgoviște: Fostul candidat PNL Ciprian Prisăcaru a intrat în PSD

Târgoviște: Fostul candidat PNL Ciprian Prisăcaru a intrat în PSD

Fostul candidat PNL la funcţia de primar al Târgoviştei Ciprian Prisăcaru s-a înscris în PSD. Anunţul a fost făcut miercuri la Conferinţa extraordinară a PSD Târgovişte, ce a avut loc la Casa Sindicatelor din municipiu şi la care au participat circa 600 de persoane.

Prisăcaru trece la PSD la un an de când a candidat din partea PNL la funcţia de primar al municipiului Târgovişte şi l-a avut principal contracandidat pe actualul lider al PSD Târgovişte, Cristian Stan.

Acum un an Ciprian Prisăcaru spunea despre PSD că îşi recompensează oamenii cu funcţii, iar despre Cristian Stan că i se potriveşte ştampila de ”muscă la arat”.

Pe 30 mai 2016, în campania electorală pentru alegerile locale, candidatul PSD Cristian Stan anunţa că adversarul său de la PNL, Ciprian Prisăcaru, se face vinovat de cel puţin trei infracţiuni.

Reacţiile la intrarea în PSD a lui Ciprian Prisăcaru au fost împărţite, de la membrii PSD care se lăudau cu această lovitură de imagine dată PNL-ului, la alţii dezamăgiţi care susţin că partidul nu se întăreşte înregimentând foşti adversari politici.

error: Conţinut protejat !!