Reacţie a primarului Târgoviştei la articolul din ziarulmetropolis.ro: Ar trebui să îşi ceară scuze

Reacţie a primarului Târgoviştei la articolul din ziarulmetropolis.ro: Ar trebui să îşi ceară scuze

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a reacţionat, marţi, la afirmaţiile nedocumentate din ziarulmetropolis.ro, care a scris după o conferinţă a Teatrului Tony Bulandra, un articol defăimător la adresa târgoviştenilor.

”E trist că autoarea a recurs la acest stil de promovare a unui festival (altminteri, un eveniment cultural cu care municipiul Târgoviște se mândrește și pe care îl susținem), jignind o întreagă comunitate. Este neprofesionist și indecent”, a scrie pe pagina sa de facebook primarul Cristian Stan.

Scris pueril, fără documentare, încercând doar să laude bombastic Festivalul Babel, articolul din ziarulmetropolis.ro (editat de Teatrul Metropolis din Bucureşti) a stârnit o serie de reacţii negative

Târgovişte, oraş de provincie, prăfuit, unde lumea se trezește odată cu păsările și se culcă tot așa, ”căci după o anumită oră pe stradă nu mai circulă nici mașinile”, oraş care e revigorat economic doar de Festivalul Babel, asta au înţeles jurnaliştii de la acea publicaţie, după o conferinţă de presă a Teatrului Tony Bulandra Târgovişte.

error: Conţinut protejat !!