Târgovişte, oraş prăfuit, în care oamenii se culcă şi se trezesc odată cu păsările, revigorat economic doar de festivalul Babel – vezi cine spune asta!

Târgovişte, oraş prăfuit, în care oamenii se culcă şi se trezesc odată cu păsările, revigorat economic doar de festivalul Babel – vezi cine spune asta!

Târgovişte, oraş de provincie, prăfuit, unde lumea se trezește odată cu păsările și se culcă tot așa, ”căci după o anumită oră pe stradă nu mai circulă nici mașinile”, oraş care e revigorat economic doar de Festivalul Babel, asta au înţeles jurnaliştii de la o publicaţie din Bucureşti, după o conferinţă de presă a Teatrului Tony Bulandra Târgovişte.

Conducerea Tetarului Tony Bulandra din Târgovişte a susţinut o conferinţă de presă doar la Bucureşti pentru a prezenta festivalul Babel, ce are loc la începutul lunii iunie la Târgovişte.

Jurnaliştii au înţeles că Târgovişte e un oraş prăfuit, fără viaţă, dar care renaşte economic în perioada festivalului. Taxiurile sunt pline, la fel hotelurile, iar casele de schimb valutar sunt luate cu asalt în perioada festivalului, spun jurnaliştii de la ziarulmetropolis.ro, într-un articol scris după conferinţa de presă a Teatrului Tony Bulandra.

Afirmaţiile din articol sunt, evident, false, festivalul cu pricina trecând chiar neobservat în anii precedenţi. În afara celor direct implicaţi în festival (actori, organizatori) numărul participanţilor la festival a fost extrem de mic.

În articolul scris după conferinţa susţinută de teatrul târgoviştean se mai arată că festivalul are ”buget zero”, iar directorul teatrului bate la uşi închise, după fonduri. Asta, în condiţiile în care în 2017 Teatrul Tony Bulandra Târgovişte are un buget de 5,6 milioane de lei.

Articolul poate fi citit aici http://www.ziarulmetropolis.ro/incepe-babel-f-a-s-t-editia-a-vii-a-la-targoviste/.

error: Conţinut protejat !!