Primăria Târgovişte, iluminată în albastru, duminică seara, de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului

Clădirea Primăriei Târgovişte va fi iluminată în albastru, duminică seara, cu prilejul Zilei Internaţionale de Consştientizarea aAutismului, se arată într-un comunicat al Primăriei Târgovişte.

”Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului este marcată anual la nivel mondial la 2 aprilie, cu scopul de a dinamiza eforturile mondiale de promovare a unei mai bune înțelegeri a autismului și de a crește nivelul de informare al publicului larg privind nevoile speciale ale persoanelor cu autism și ale familiilor acestora. În cadrul campaniei internaționale ”Light It Up Blue” aproximativ 10.000 de clădiri din întreaga lume sunt iluminate, în fiecare an, în albastru, purtând mesajul persoanelor cu autism. Clădirea Primîriei Municipiului Târgovişte va fi iluminata în albastru în seara zilei de 2 aprilie pentru marcarea acestei zile”, se arată în comunicatul Primăriei Târgovişte.

Luni, peplatoul Prefecturii Dâmboviţa, vor fi eliberate baloane albastre şi va avea loc o expoziţie cu vânzare în scop caritabil.

”Luni, 3 aprilie, între orele 9.00 – 13.00, Centrul de zi pentru copii cu autism şi sindrom Down ,,Sfânta Maria” din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Târgovişte va marca Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului pe Platoul Prefecturii din Târgovişte prin eliberarea baloanelor albastre, simbolul autismului, şi printr-o expoziţie cu vânzare în scop caritabil de obiecte handmade”, se mai arată în comunicatul Primăriei Târgovişte.

error: Conţinut protejat !!