Târgovişte: Expoziţie de mărţişoare realizate de copiii de la Şcoala Specială

Târgovişte: Expoziţie de mărţişoare realizate de copiii de la Şcoala Specială

Copiii de la Şcoala Specială Târgovişte au realizat, marţi, în cadrul manifestării intitulate ”Vestitorii primăverii”, o expoziţie de mărţişoare, la Muzeul de Istorie Târgovişte.

La expoziţie, care este una cu vânzare, şi-au adus contribuţia şi elevii Şcolilor ”Tudor Vladimirescu” şi ”Matei Basarab” din Târgovişte, precum şi ai Şcolii Gimnaziale Buciumeni şi Şcolii Gimnaziale Ulmi.

Mărţişoarele au fost confecţionate în cadrul unor ateliere desfăşurate la instituţia muzeală târgovişteană. Sumele obţinute din vânzarea mărţişoarelor vor fi direcţionate către Şcoala Specială din Târgovişte.

”Pentru mine este o emoţie deosebită să mă aflu aici în mijlocul dumneavoastră, mai ales datorită activităţii pe care aţi întreprins-o cu toţii astăzi. Vreau să îi felicit pe iniţiatori, pe copiii care au confecţionat mărţişoarele şi pe cei care i-au ajutat să le confecţioneze. Faptul că au lucrat împreună înseamnă foarte mult, înseamnă că orice barieră este întrecută în societatea românească. Ce moment este mai frumos pentru aceste activităţi decât inceputul primăverii?! Felicit doamnele şi domnii învăţători, profesori, care i-au antrenat pe copii pentru aceste activităţi, pentru că îi învaţă să păstreze frumoasele tradiţii româneşti”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Claudia Gilia, prezentă la ianugurarea expoziţiei.

error: Conţinut protejat !!