Aproximativ 500 de persoane au protestat, duminică, pe străzile Târgoviştei; jumătate faţă de ziua anterioară

protest-duminica

Circa 500 de persoane au protestat, duminică seara, pe străzile municipiului Târgovişte, jumătate faţă de numărul celor veniţi cu o zi înainte.

Este a cincea zi de proteste în municipiu, ca şi cele anterioare şi acesta a fost anunţat pe facebook. Oamenii s-au strâns începând cu ora 18.00 pe platoul Prefecturii Dâmboviţa.

Manifestarea a fost una paşnică.

Însoţiţi de Poliţie şi jandarmi, protestatarii au mers pe arterele din centrul Târgoviştei. Circulaţia nu a fost blocată, manifestanţii fiind îndrumaţi de poliţişti şi jandarmi să meargă pe o singură bandă de circulaţie a drumului.

Participanţii la manifestare au scandat ”PSD, ciuma roşie!”, ”Ruşine!”, ”Şi voi şi voi veniţi cu noi”, ”Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!”, ”Jandarmeria, jos pălăria!”, ”Uniţi salvăm toată România”, ”Hoţii!”.

Protestatarii s-au oprit pentru scurt timp în faţa sediilor PSD şi PNL din Târgovişte, ambele aflate în zona centrală a municipiului. Când au ajuns în faţa sediului PSD Dâmboviţa au strigat ”PSD, ciuma roşie!” şi au huiduit, iar în faţa sediului PNL Dâmboviţa au scandat ”PNL, PSD, aceeaşi mizerie!”, ”E şi vina voastră!”.

error: Conţinut protejat !!