Cezar Preda, despre rezultatele din Dâmboviţa: Felicit PSD, PNL va face o opoziţie corectă

Cezar Preda, despre rezultatele din Dâmboviţa: Felicit PSD, PNL va face o opoziţie corectă

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Cezar Preda, a comentat, luni, într-o declaraţie de presă, rezultatele alegerilor parlamentare la nivelul judeţului, a felicitat echipa PSD şi a anunţat că, în judeţ, PNL va face o opoziţie corectă.

Declaraţia lui Preda este o premieră la nivel de judeţ. După alegeri, cei care pierdeau nu comentau rezultatul votului, iar în sediile de partid nu mai era nimeni de găsit, cu atât mai mult nu obişnuiau să felicite competitorii politici care au câştigat alegerile.

”Am de gând să construim împreună cu membrii PNL Dâmboviţa o opoziţie corectă şi o opoziţie la partidul care a câştigat alegerile, PSD. Îi felicit pentru câştigarea alegerilor, îi felicit pe cei din echipa PSD, filiala Dâmboviţa, pentru rezultatul pe care l-au avut. E un rezultat foarte bun pentru PSD, noi, PNL, nu am avut un rezultat decât pe media naţională, ceea ce implică faptul că patru ani de zile PSD va trebui în Dâmboviţa să deconteze atât administraţia locală, cât şi administraţia centrală. Nu mai există niciun dubiu că cei care trebuie să ducă programul şi angajamentele PSD în Dâmboviţa trebuie să o facă”, a declarat Cezar Preda.

Acesta a spus că liberalii vor sprijini proiectele judeţului.

”PNL va fi un partid de opoziţie, acolo unde interesul Dâmboviţei este unul legitim, PNL va sprijini toate proiectele de care Dâmboviţa are nevoie, pentru că Dâmboviţa merită mai mult. Eu îmi doresc, să ştiţi, ca Dâmboviţa în următorii patru ani să aibă o dezvoltare frumoasă, cel puţin la nivelul angajamentelor pe care acaestă echipă a PSD şi le-a luat aici şi sper să le onoreze”, a adăugat preşedintele PNL Dâmboviţa, Cezar Preda.

În Dâmboviţa, a mai spus Cezar Preda, rezultatul alegerilor arată că PSD şi PNL sunt principalele forţe politice.

”Nu facem acum o analiză, la cald, a alegerilor, e clar că Dâmboviţa, în afară de PSD şi PNL, nu a obţinut niciun alt partid rezultate notabile, deci e clar că PNL a fost văduvit de electoratul propriu, care a stat acasă. Suntem hotărâţi să facem o echipă unită, sudată, să schimbăm generaţiile, astfel încât 2020 să găsească într-o confruntare electorală două partide cu ideologii total diferite, fără niciun amestec de promisiuni electorale şi cu o garnitură tânără a PNL. Mulţumesc şi echipei PNL care s-a aruncat în bătălie, mulţumesc şi primarilor noştri pentru efortul pe care l-au făcut, e clar că votul cetăţenilor a fost un vot în aşteptarea promisiunilor făcute de PSD”, a mai spus Cezar Preda.

Conform rezultatelor finale anunţate de Biroul Electoral Judeţean, în Dâmboviţa PSD a obţinut peste 60% atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor, iar PNL sub 20%. Nicio altă formaţiune politică din judeţ nu a avut un procent peste 6%.

error: Conţinut protejat !!