Electoral – Cezar Preda (PNL): Cetăţenii au de ales, duminică, între Dragnea şi Cioloş

cezar-preda-pnl

La alegerile parlamentare de duminică românii au de ales între Dragnea şi Cioloş, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, vicepreşedintele PNL Cezar Preda.

”Am de făcut o precizare vizavi de ce trebuie să aleagă duminică cetăţenii. Trebuie să aleagă între Dragnea şi Cioloş, între un premier penal şi un premier moral. E o diferenţă colosală între cei doi şi drumul României în următorii patru ani va fi stabilit prin votul cetăţenilor, după ce ne-am uitat la aceşti doi oameni, ce vrea Cioloş, ce vrea Dragnea”, a spus Cezar Preda.

Acesta a adăugat că recomandă cetăţenilor să nu îşi irosească votul pe partide mici, în opinia sa lupta electorală fiind cu adevărat între PNL şi PSD.

”Spun tuturor dâmboviţenilor că trebuie să vină la vot, îi rog să vină la vot. Aici sunt două blocuri mari care se bat: PSD şi PNL. Dacă vor şi sunt în interiorul acestei politici a PSD, să menţină sărăcia, să umple ţara de asistaţi sociali, să dea ajutoare sociale, atunci să voteze PSD; dacă vor să facă locuri de muncă, educaţie adaptabilă pieţei muncii, o altfel de politică, atunci să voteze PNL. Şi să nu irosească votul pe partide mici, fie de dreapta, fie de stânga, pentru că nu intră în Parlament şi votul lor este inutil. Să voteze PNL sau PSD. Eu le spun dâmboviţenilor că echipa noastră este cea mai bună”, a afirmat Cezar Preda.

Cezar Preda a fost desemnat după alegerile locale preşedinte interimar al PNL Dâmboviţa şi candidează la parlamentare pentru un post de deputat de Dâmboviţa, fiind cel care deschide lista de candidaţi a PNL Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor.

error: Conţinut protejat !!