Dâmboviţa: Drumul Dichiu-Bolboci-Peştera, inaugurat după lucrări de modernizare

dj714-munte

DJ 714 Dichiu-Bolboci-Peştera, sector de drum care face legătura cu platoul Padina, a fost inaugurat, luni, după lucrări de modernizare.

Investiţia a fost realizat cu bani din bugetul de stat, prin OG 28/2013. Au fost modernizaţi 8 kilometri de drum, iar costul total a fost de 10,7 milioane de lei.

”Sperăm noi ca Guvernul să îşi facă datoria şi la rectificarea bugetară să aloce sumele necesare pentru aceste lucrări”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, care a subliniat că a fost decontată doar jumătate din suma aferentă investiţiei.

Perioada de implementare a investiţiei a fost de un an.

tutuianu-dj714

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a precizat că mai sunt lucrări în lucru în zona montană: un pod pe DJ 714A în lungime de 48 de metri, o staţie de epurare în zona Salvamont Peştera – valoare a investiţiei de 174.000 de lei, asfaltare pe DJ 714 Glod-Sanatoriul Moroieni – valoare a investiţiei de 2,4 milioane de lei, consolidare tersament  pe DJ 714 în zona Bolboci. Toate aceste investiţii sunt realizate cu bani de la bugetul CJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!