Dâmboviţa: Administratorul DN 71, amendat de Poliţie pentru starea proastă a drumului

Dâmboviţa: Administratorul DN 71, amendat de Poliţie pentru starea proastă a drumului

Administratorul DN 71 Târgovişte-Sinaia a fost amendat cu 3.000 de lei pentru starea proastă a drumului, respectiv neasigurarea stării de viabilitate a părţii carosabile şi pentru lipsa sistemelor de protecţie a vehiculelor (parapete), se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţe Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis sâmbătă.

Zona DN 71 pentru care a fost aplicată amenda este Moroieni-Cota 1.000. Pe această porţiune asfaltul este vălurit, cu diferenţe mari de nivel, sunt gropi pe partea carosabilă şi lipsesc parapete în zona podurilor şi podeţelor.

Administratorul DN 71 este Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

”În cursul acestei luni, poliţiştii de la Serviciul Rutier Dâmboviţa au efectuat verificări cu privire la viabilitatea drumului naţional 71 Moroeni- Cota 1000. În urma neregulilor constatate, administratorul drumului public a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu prevederile O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, respectiv pentru neasigurarea stării de viabilitate a părţii carosabile şi pentru lipsa sistemelor de protecţie a vehiculelor (parapete) în zona lucrărilor de artă ( în zona podurilor şi podeţelor)”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!