Trei zodii care vor fi nefericite în această iarnă

Astrele nu au, din păcate, vești tocmai bune pentru trei dintre zodii. Acestea vor avea de îndurat încercări numeroase în iarna care vine.

 

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor fi cei care vor avea cel mai mult de tras. Au riscat mult în ultima perioadă și nu s-au prea gândit la consecințe. De aceea, sunt șanse mari să piardă mult din cauza atitudinii lor. Și nu doar în plan financiar, ci și în cel sentimental. Partenerul de viață nu mai suportă jocul la două capete și se distanțează. Și ascensiunea profesională a gemenilor va avea de suferit în prima lună din 2017.

 

Vărsător

Nici pentru cei născuți în zodia Vărsător nu va fi o iarnă tocmai ușoară, mai ales cât privește aspectul financiar. Sărbătorile vin cu cheltuieli peste măsura bugetului lor, fapt care îi determină să se împrumute în stânga și în dreapta și să piardă șirul banilor. Presiunea financiară își va spune cuvântul și în relația de cuplu, care va deveni foarte tensionată. O problemă de sănătate le pune capac.

 

Rac

Racii e bine să se bucure cât mai mult de liniștea pe care o aduce luna noiembrie, întrucât de cum începe iarna apar și problemele. Le va fi greu să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat și de ce pare că toate se întorc împotriva lor. Sunt destul de încăpățânați și au impresia că dreptatea este de partea lor în orice situație. Asta îi face nesuferiți. Chiar înainte de sărbători e posibil să sufere o despărțire.

horoscop

error: Conţinut protejat !!