Primăria Târgovişte: Se depun cereri de ajutoare de încălzire; vezi condiţiile

liviu-stoica-holban-stan

Cererile pentru acordarea de ajutoare de încălzire se depun în această perioadă la primării, peste 700 de cereri pentru sezonul rece 2016 au fost depuse până acum la Primăria Târgovişte.

Beneficiarii trebuie să aibă venit net mediu lunar pe membru de familie de până la 615 lei, iar cuantulul ajutorului este diferă în funcţie de unele trepte de venit.

”Beneficiază de ajutoarele de încălzire familiile în cadrul cărora venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 615 lei, sunt anumite trepte, în funcţie de cuantumul veniturilor. Formularele de cerere şi declaraţia pe propria răspundere se ridică şi se depun împreună cu documentele doveditoare de la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Târgovişte. Sau de la sediul Cantinei de Ajutor Social din municipiu. Termenul pentru a putea beneficia de aceste ajutoare de încălzire, pentru luna noiembrie cererile şi restul actelor se pot depune până pe 20 noiembrie, este singura excepţie, iar pentru lunile următoare se depun până pe 20, iar ajutoarele se acordă începând cu luna următoare”, a declarat, joi, primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Anul trecut, la Primăria Târgovişte, au fost depuse 70 cereri de ajutor pentru încălzire cu lemne, 280 de cereri pentru încălzire cu energie electrică şi 1.600 de solicitări pentru încălzire cu gaze naturale.

error: Conţinut protejat !!