Adrian Ţuţuianu (PSD): În Dâmboviţa, PNL a rămas doar cu sigla; foştii pedelişti au preluat conducerea

pnl cautare

În Dâmboviţa PNL a rămas doar cu sigla, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, care a subliniat că foştii membri PDL din judeţ au preluat conducerea liberalilor dâmboviţeni şi tot foşti pedelişti sunt pe locuri eligibile pe listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare.

”Cezar Preda este într-adevăr paraşutat aici, este unul dintre oamenii care fac parte din gruparea care niciodată nu a lipsit de la butoanele PDL din 1990 până astăzi, a fost trimis aici de Blaga care şi-a împrăştiat oamenii prin ţară (…). Pentru el e important să mai aibă un mandat de patru ani de zile, iar pentru Vasile Blaga este important să aibă cât mai mulţi oameni care să îi conduc organizaţiile din teritoriu, în perspectiva congresului de după alegeri. Dacă sunteţi atenţi, toate poziţiile eligibile pe listele PNL Dâmboviţa sunt ocupate de vechii pedelişti: Iancu Caracotă e PDL, iar apoi şi Ion Sorin e PDL, Jean Popescu e PDL, dacă mergem pe lista de deputaţi Iulian Vladu e PDL, Cezar Preda e PDL, Lavinia Ionescu e PDL (…). Deci în Dâmboviţa Partidul Naţional Liberal a rămas doar cu sigla”, a spus liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Pe de altă parte, Cezar Preda, numit recent preşedinte al PNL Dâmboviţa, a subliniat la prezentarea listei candidaţilor liberali din judeţ pentru alegerile parlamentare că toţi cei propuşi sunt asumaţi de întrega organizaţie. Preda a ţinut să spună, la acel moment, că ”în partid nu se mai vorbeşte de pedelişti şi penelişti, toată lumea e membru PNL”. Totodată Cezar Preda a spus că PNL Dâmboviţa mizează pe obţinerea a trei posturi de deputat şi a unuia de senator. Astfel, deputaţii Cezar Preda şi Iulian Vladu ar mai obţine un mandat, de asemenea medicul Lavinia Ionescu ar deveni deputat. La Senat, conform calculelor partidului, ar ieşi parlamentar fostul prefect de Dâmboviţa din perioada Guvernului Boc, Iancu Caracota.

error: Conţinut protejat !!