Târgovişte: S-a redeschis bazinul de înot din micro 3

bazin-inot-01

Bazinul de înot din micro 3 Târgovişte s-a redeschis de sâmbătă, 23 iulie.

Bazinul a fost închis circa trei săptămâni din cauză că angajaţii nu au fost în stare să achiziţioneze dezinfectant conform legii.

”Era vorba despre nişte bidoane, care în loc să se achiziţioneze la cantităţi de 100 de litri erau la 25 de litri, iar furnizorul era autorizat numai pe 100 de litri”, a explicat primarul Târgoviştei, Cristian Stan, întrebat de reprezentanţii presei despre situaţia de la bazinul de înot.

Întrebat de reprezentantul stiriDB cât timp a fost închis bazinul şi cum îşi explică faptul că acesta se închide cam des, ori se strică centrala termică, ori din alte motive, primarul Cristian Stan a răspuns ”chiar îmi pare rău că nu mai e Iugulescu preşedinte, că trebuie să răspund eu la întrebările astea”.

Ciprian Iugulescu şi-a dat recent demisia din funcţia de preşedinte al CSM (Club Sportiv Municipal) Târgovişte. Bazinul de înot se află în administrarea CSM Târgovişte.

Bazinul de înot, situat în strada Maior Spirescu nr. 1, zona micro 3 Târgovişte, a fost inaugurat în 2010. Bazinul are o lungime de 25 m şi o lăţime de 12,50 m, iar adâncimea variază între 1,40 m si 2,00 m. Bazinul de Înot este dotat cu vestiare, grupuri sanitare şi duşuri pe sexe, holuri, recepţie cu anexă, cabinet medical. Temperatura apei din bazin este conform standardelor, cu valori între 28 şi 30 grade Celsius.

Program:

Luni – Duminica: 10.00 – 21.30

Tarife Bazin de Inot:

– adult : 10 RON / zi

– copii sub 14 ani : 5 RON /zi

– elevi, studenți sau grup de minim 10 persoane : 7 RON/ zi de persoană

error: Conţinut protejat !!