Ciprian Prisăcaru (PNL), candidat la Primăria Târgovişte, vrea after-school în fiecare şcoală

prisacaru-panou-mesaj

Candidatul PNL la Primăria Târgovişte, Ciprian Prisăcaru, a declarat joi, că vrea să creeze programe de after-school în fiecare şcoală din municipiu, scrie Agerpres.

Acesta a precizat că în acest moment în şcolile din Târgovişte nu există niciun astfel de program.

”Unul dintre proiectele la care ţin foarte mult este proiectul meu de suflet pentru ceea ce va însemna administrarea municipiului Târgovişte în mandatul 2016-2020, este crearea de after-school-uri în absolut toate şcolile din Târgovişte. În calitatea mea de profesor, şi nu numai, mă interesează ca părinţii din Târgovişte să nu mai aibă grija copiilor, de la orele prânzului, în aşa fel încât să îşi desfăşoare activitatea, iar copiii să poată fi supravegheaţi într-un mediu organizat, să îşi pregătească temele pentru a doua zi, să aibă activităţi diverse, curriculare şi extracurriculare, pentru că acest lucru cred că vine nu numai în sprijinul părinţilor, ci şi al copiilor”, a precizat Prisăcaru.

Candidatul PNL susţine că programele de tip after-school pot fi finanţate din bugetul local.

”Aceste programe de after-school din şcolile târgoviştene vor fi realizate din fonduri proprii ale municipiului. Nu sunt eforturi foarte mari, nu sunt eforturi imposibile, este un proiect care poate fi implementat foarte uşor. Sigur că în acest sens m-am consultat îndeaproape şi cu conducerea actuală a Inspectoratului Şcolar Judeţean, dar şi cu o serie de colegi profesori care mi-au pus în vedere acest aspect”, afirmă Prisăcaru.

Candidatul PNL la Primăria Târgovişte a mai spus că mulţi părinţi cu care s-a întâlnit i-au sugerat că un astfel de proiect este necesar.

”Foarte mulţi tineri părinţi din Târgovişte s-au văitat de lipsa acestor programe de after school în şcolile târgoviştene şi cred eu că voi veni în ajutorul lor astfel încât să îşi poată desfăşura activitatea profesională până la orele după-amiezii, când vor putea să îşi preia copiii de la after-school, copii care vor avea în acel moment şi temele făcute”, a susţinut el.

Ciprian Prisăcaru este preşedintele PNL Târgovişte, este consilier local şi a fost primar interimar al Târgoviştei în perioada iunie 2014-februarie 2015.
La Târgovişte sunt 10 candidaţi înscrişi în cursa electorală pentru funcţia de primar, din partea PSD, PNL, ALDE, UNPR, PMP, PRU, PND şi trei independenţi.

error: Conţinut protejat !!