Dumitru Miculescu (PNL Dâmboviţa): Nu ne e frică, Ţuţuianu pică!

miculescu-discurs

”Nu ne e frică, Ţuţuianu pică!”, a spus, vineri, copreşedintele PNL Dâmboviţa, Dumitru Miculescu, la lansarea candidaţilor liberali din judeţ. Evenimentul a avut loc la Casa Sindicatelor din Târgovişte şi a participat copreşedintele PNL Vasile Blaga.

”Dâmboviţa acum e condusă de camarila Ţuţuianu. Au răspândit ce în Dâmboviţa? Minciuna, sărăcia şi şomajul. Prin teamă, prin teroare ei cred că ne vor intimida. Trebuie să ne audă clar acest PSD şi Ţuţuianu (Adrian Ţuţuianu, preşedinte PSD Dâmboviţa, n.r.), că nu ne e frică pentru că Ţuţuianu pică! Şi trebuie să mai ştie un lucru: că nu ne e frică, PSD-ul va pica la 6 iunie!”, le-a transmis Miculescu, membrilor de partid prezenţi la lansarea candidaţilor PNL Dâmboviţa.

La Dâmboviţa, copreşedintele organizaţiei judeţene a PNL -Dumitru Miculescu este primul pe lista de candidaţi a liberalilor pentru Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa. Pelista de candidaţi a PNL la CJ Dâmboviţa se regăsesc doi foşti prefecţi ai judeţului, Aurelian Popa şi Jean Popescu, pe locurile doi şi trei. Pe locul şase este fostul deputat Gabriel Plăiaşu. De asemenea pe listă sunt actuali consilieri judeţeni ai PNL.

Candidatul PNL la funcţia de primar al Târgoviştei este Ciprian Prisăcaru, fost viceprimar al municipiului.

error: Conţinut protejat !!