921, numărul Poliţiei Locale Târgovişte

921, numărul Poliţiei Locale Târgovişte

Poliția Locală Târgoviște pune la dispoziția cetăţenilor numărul scurt de telefon – 921 – apelabil din toate rețelele de telefonie, cu tarif normal.

”Din dorința de a eficientiza activitatea instituției și pentru o mai bună comunicare cu cetățenii, numărul scurt 921 va fi folosit în paralel cu vechile numere de telefon de la Dispecerat”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Târgovişte.

Postul telefonic poate fi accesat pentru sesizări și reclamații și va fi deservit de către dispecerii de serviciu din cadrul Poliției Locale Târgoviște. Printre sesizările pe care le puteți formula la acest număr de telefon se numără: cazuri de tulburări ale ordinii și liniștii publice, cazuri de comerț stradal neautorizat, abateri la disciplina în construcții, încălcări ale normelor privind protecția mediului și nu în ultimul rând, probleme legate de oprirea/staționarea neregulamentară, accesul interzis, parcarea pe locurile adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoanele cu handicap.

Astfel, puteți apela Poliţia Locală Târgovişte, la numerele de telefon:

0245/ 921

0245/631 895

0785 212 904

0731 327 436

error: Conţinut protejat !!