Reprezentante ale organizaţiei de femei a PSD Târgovişte, preocupate de priorităţile târgoviştenilor

ofsd-campanie-semnaturi-01

Carmen Holban, Oana Vlăducă şi Doina Boboaca, reprezentante ale organizaţiei de femei a PSD Târgovişte şi candidate pentru consiliul local, au fost prezente în cartierele oraşului pentru a afla priorităţile şi preocupările târgoviştenilor.

Rolul femeii în politică şi în administraţia locală au fost alte teme de discuţie.

”Într-adevăr aş prefera mai multe femei în politică. Sunt de părere că femeile sunt mai bune decât mulţi bărbaţi care fac acum politică”, a declarat Marian P., unul dintre târgoviştenii care au stat de vorbă cu reprezentantele organizaţiei de femei a PSD Târgovişte.

Carmen Holban, Oana Vlăducă şi Doina Boboaca, candidate la CL Târgovişte, au dorit să ştie şi când a fost ultima oară când un consilier local a trecut prin cartiere pentru a discuta cu cetăţenii şi a se interesa de problemele lor. Târgoviştenii întrebaţi au apreciat că aleşii locali ar trebui să ajungă mai des prin cartiere ca să vadă care sunt nevoile concrete ale oamenilor.

Organizaţia de femei a PSD Târgovişte a fost activă în ultima perioadă în campania de strângere de semnături de susţinere pentru Cristian Stan, candidatul partidului la funcţia de primar al Târgoviştei.

ofsd-campanie-semnaturi-03

ofsd-campanie-semnaturi-02

error: Conţinut protejat !!