Târgovişte: PSD şi-a lansat candidaţii pentru funcţiile de primar al municipiului şi consilieri locali (foto)

lansare-psd-targoviste-01

PSD şi-a lansat, joi, la Casa Sindicatelor din Târgovişte, candidaţii la funcţiile de primar şi consilieri locali din municipiu pentru alegerile locale din iunie.

”Funcţia de primar al municipiului Târgovişte, fostă cetate de scaun a Ţării Româneşti, reprezintă cea mai înaltă responsabilitate pe care mi-o pot imagina”, a spus candidatul PSD la funcţia de primar al Târgoviştei, Cristian Stan.

Cristian Stan este candidatul PSD la funcţia de primar al Târgoviştei.

Lista completă pentru consilierii locali, în ordinea prezentării la evenimentul de joi (care nu este ordinea de pe listă) este:

Badea Florin – profesor universitar

Ion Cucui – fost rector al Universităţii Valahia

Cosmina Grecu – cadru didactic

Rodica Nicolae – director îngrijiri Spitalul Judeţean Târgovişte

Claudiu Dumitrescu – manager Serviciul de Ambulanţă

Virgil Ciprian Oprescu – şef Serviciu Tehnic Spitalul Judeţean Târgovişte

Mihai Andrei Păunescu – şef Serviciu Carpatmontana

Liviu Stoica – administrator public municipiul Târgovişte

Carmen Holban – administrator farmaciile Hyperici

Ion Badea – manager

Andrei Cristian Vasile – arhitect

Monica Ilie – cadru didactic

Doina Nicoleta Boboaca – farmacist

Ionuţ Oprea – inginer

Agnes Erich – director Biblioteca Judeţeană Dâmboviţa

Oana Vlăducă – economist

Doru Oncescu – medic chirurg

Alexandru Buggy – manager

Cosmin Bozieru – fost viceprimar Târgovişte

George Cosmin Ionete – consultant bancar

Laurenţiu Adrian Neculaescu – director în domeniul hotelier

Marinescu Iolanda – medic pediatru

Cătălin Rădulescu – jurist

Ion Joiţa – director Parc Priboiu

Bogdan Naftan – inginer constructor

Paul Ciprian Patic – inginer

La ora 16.30 candidaţii social democraţi împreună cu preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, şi câţiva primari PSD din judeţ au mers la Biroul Electoral unde au depus listele de candidaţi. Lansarea a avut loc la Casa Sindicatelor din Târgovişte. Sala a fost plină, au venit foşti miniştri ai Guvernului Ponta: Rovana Plumb, deputat în Colegiul 2 Pucioasa, Ionuţ Vulpescu, Nicolae Bănicioiu.

Cristian Stan împreună cu lideri ai organizaţiei şi invitaţi au intrat în sală pe acordurile Odei Bucuriei, în aplauzele celor prezenţi. Au rostit discursuri de susţinere preşedintele organizaţiei judeţene, Adrian Ţuţuianu, foştii miniştri prezenţi la eveniment, parlamentari de Dâmboviţa, precum şi fostul primar al municipiului – Iulian Furcoiu.

lansare-psd-targoviste-04-furcoiu

Iulian Furcoiu, fost primar PSD al Târgoviștei

”În această perioadă de când este primar interimar al municipiului, a confirmat că este şi poate fi în continuare primarul tuturor târgoviştenilor. Pentru continuitatea programelor echipei, pentru diversificarea şi extinderea acestora, pentru viitorul promovării imaginii şi identităţii oraşului nostru şi pentru târgoviştenii care cred şi susţin faptele bune, concrete, nu vorbele goale, concetăţeanul dumneavoastră recomandă şi susţine să votăm Cristi Stan şi echipa PSD”, a spus fostul primar Iulian Furcoiu.

Discursurile au fost, în mare parte, plate, nu au avut un caracter motivant şi au fost puţine momentele în care pesediştii din sală s-au ridicat să îşi aplaude şi încurajeze candidaţii. Cristian Stan a avut cel mai consistent discurs, a vorbit despre proiectele europene preluate de la fosta conducere a primăriei şi a spus cum a reuşit să le finalizeze, despre investiţiile din bugetul local.

lansare-psd-targoviste-02-stan

Cristian Stan a spus că la momentul când a devenit primar interimar PIDU A era realizat în proporţie de 70%, PIDU B 40%, acum ambele fiind în procedură de recepţie a lucrărilor, Complexul de nataţie era la 55% şi nu avea asiguraţi bani de lucrări, iar peste o lună va fi inaugurat. Despre centura ocolitoare a Târgoviştei, Stan a spus că a fost depusă plângere penală pe numele constructorului.

De asemenea Stan l-a criticat dur pe contracandidatul său de la PNL, Ciprian Prisăcaru. Stan nu i-a spus numele contracandidatului, probabil o strategie de campanie, dar din discurs se înţelege despre cine este vorba.

”Vedem un individ care stă ziua la terase, seara în baruri, zâmbeşte fals şi încearcă să îi convingă pe toţi că ştie ce vorbeşte. În perioada în care a fost primar interimar al municipiului Târgovişte nu a finalizat absolut niciun proiect. Este o persoană care nu poate să citească un document administrativ de la început până la sfârşit”, a spus Cristian Stan.

Candidaţii PSD au urcat pe scenă pe acordurile variantei instrumentale a hitului ‘We will rock you’ – Queen. Au fost aplaudaţi de cei din sală, iar la finalul evenimentului a avut loc un concert de muzică clasică.

lansare-psd-targoviste-03-stan-candidati

error: Conţinut protejat !!