5 piese vestimentare LA MODA pentru barbati in 2018!

Un lucru cat se poate de cert este faptul ca si reprezentantii sexului masculin acorda o foarte mare atentie tinutelor pe care le poarta, fiind preocupati, aproape in aceeasi masura ca si fetele, de ce aduce nou moda. Iar motivul cel mai des invocat cand vine vorba de acest lucru este ca isi doresc sa fie la inaltimea iubitelor care se documenteaza temeinic de fiecare data cand isi pregatesc tinutele.

Ei bine, daca si tu faci parte din categoria baietilor carora le place sa fie admirati pentru outfit-urile pe care le poarta, atunci, cu siguranta, ti se va parea interesant sa descoperi in cele ce urmeaza, cele mai importante 5 item-uri pe care sa le porti anul acesta.

Iata ce TREBUIE sa includa garderoba ta sezonul acesta:

  • Daca ai tendinta de a imbraca piese casual si, de regula, iti place sa adopti un look relaxat, iata o veste buna: se poarta jachetele tip bomber, care merg perfect alaturi de jeansi si un tricou. Opteaza, totusi, pentru un model de jacheta iesita din tipare, precum cele pe care le poti gasi aici https://www.instinctive.ro/jachete, la un singur click distanta de tine. Fara indoiala, daca achizitionezi unul dintre modelele disponibile pe site, vei fi remarcat purtand un outfit in tendinte.
  • Fie ca iti place ori nu, orice barbat trebuie sa aiba in casa cel putin o camasa. Iar in materie de camasi, magazinele online sunt extrem de generoase, caci vin cu propuneri cel putin interesante: camasi in carouri, pentru tinute casual, dar si camasi simpliste, ideale pentru zilele in care se preteaza un outfit elegant. Insa anul acesta se poarta camasile cu print-uri si mesaje originale, asa ca daca dai un click aici vei descoperi o serie de modele care, mai mult ca sigur, iti vor atrage atentia.
  • Jeansii: pantalonii preferati ai reprezentantilor sexului masculin, indiferent de natura evenimentului la care urmeaza sa participe. Sunt comozi si versatili, facand casa buna cu aproape orice alta piesa vestimentara. Anul acesta alege blugii simpli in nuante de albastru inchis ori negru si renunta la modelul de jeansi rupti si decolorati, caci NU mai sunt la moda.
  • In 2018 sacoul barbatesc reprezinta o piesa vestimentara care poate contribui cu succes la un rezultat final de mare efect cand vine vorba de o tinuta casual. Renunta la ideea preconceputa conform careia sacoul arata bine doar alaturi de o camasa, caci acum poti purta sacou si cu tricou.
  • Cu siguranta, de fiecare data cand urmeaza sa iesi in oras, alegi din garderoba o pereche de jeansi si un tricou. Ei bine, pentru ca tricourile reprezinta item-urile care se bucura de cea mai mare popularitate in preferintele masculine, magazinele au venit cu propuneri inedite la acest capitol. Se poarta tricourile polo ori cu anchior, simple, fara imprimeuri copilaresti, precum personaje din desene animate ori texte.

Acum ca esti la curent cu noile propuneri ale modei, mergi la shopping si achizitioneaza item-urile care iti lipsesc din garderoba.

error: Conţinut protejat !!