5 avantaje pe care le au femeile mai plinuțe

5 avantaje pe care le au femeile mai plinuțe

Societatea impune adessea standarde de frumuste nerealiste, care crează frustrări printre reprezentanțele sexului frumos. Ceea ce nu știți este că femeile mai plinuțe, deși nu se încadrează în imaginea promovată de media, au mai multe avantaje decât restul femeilor.

1. Femeile plinuțe sunt mai fertile
Siluetele în formă de clepsidră sunt un semn al fertilității în mai multe culturi. Chiar și în societatea vestică a secolului 20, trupul cu forme a fost considerat un ideal feminim. Motivul este acela că femeile cu un bazin mai lat sunt mai sănătoase și pot duce o sarcină la termen.

2. Femeile grăsuțe pot trăi mai mult
Se pare că grăsimea din zona șoldurilor conține un hormon antiinflamator, numit adiponectina, care previne umflarea și blocarea arterelor. Într-un studiu realizat de cercetătorii de la Institutul de Medicină Preventivă din Copenhaga, s-a observat că printre femeile cu șolduri mai voluminoase decesele au fost cu 87% mai puține decât în cazul femeilor slabe. Rezultatele nu sunt aceleași și în cazul grăsimii de pe abdomen. În vreme ce grăsimea din zona trunchiului poate fi periculoasă și poate conduce la probleme cu inima, cea din zona șoldurilor are exact efectul opus, conform studiului.

3. Femeile cu forme sunt mai atractive pentru bărbați
Conform unui chestionar realizat de firma producătoare de paturi Silentnight, femeile plinuțe sunt considerate mai sexy decât cele slabe. Participanții, bărbați cu vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani, au fost puși să dea note mai multor imagini cu femei. După cum spuneam, femeile cu forme au ieșit câștigatoare.

4. Copiii femeilor plinuțe sunt mai inteligenți
Un studiu realizat în anul 2007 pe 16.000 de femei la Universitatea din Pittsburgh a arătat că femeile cu un corp în formă de clepsidră au obținut un punctaj mai bun la testele de inteligență. Copiii lor, la fel. Cercetătorii sunt de părere că acest avantaj poate fi rezultatul depozitelor de acizi grași Omega-3 din corpul femeilor plinuțe.

5. Femeile cu forme au libidoul mai crescut
OkTrends a realizat în 2011 o cercetare privind obiceiurile sexuale ale utilizatorilor site-ului OkCupid. Conform răspunsurilor adunate de la milioane de utilizatori, s-a ajuns la concluzia că, indiferent de vârstă (în intervalul 18-60 de ani), femeile plinuțe au libidoul cel mai crescut prin comparație cu celelalte categorii de femei (supraponderale, peste medie, siluetă normală, slabă, foarte slabă). Pe măsură ce înaintează în vârstă, pofta sexuală a femeilor plinuțe este mai puternică și are o rată de diminuare mai scăzută decât în celelalte cazuri.

error: Conţinut protejat !!