Site icon stiriDB

3 lucruri pe care orice femeie din Dambovita TREBUIE sa le cumpere pana la finalul anului 2019

Femeile sunt pasionate de moda, de shopping, iubesc sa fie la curent cu ultimele tendinte aparute, deoarece pun mare pret pe aspectul fizic. De cele mai multe ori, reprezentantele sexului feminin adora sa petreaca ore in sir in fata oglinzii inainte de a iesi din casa, doar pentru a arata impecabil si pentru a atrage privirile admirative ale tuturor barbatilor.

Astfel, daca te numeri printre femeile care nu rezista tentatiei de a-si cumpara tot ceea ce se poarta, trebuie sa stii ca este necesar ca pana la finalul anului sa achizitionezi 3 elemente vestimentare, cu ajutorul carora sa iesi in evidenta fara sa depui prea mult efort.

Iata care sunt cele 3 articole pentru garderoba pe care trebuie sa le cumperi pana la finalul lui 2019:

1 –     Botine cu platforma

Botinele cu platforma sunt elegante, redau feminitatea specifica femeilor stilate, motiv pentru care nu trebuie sa ratezi ocazia de a-ti cumpara acest tip de incaltaminte foarte ravnit. Poti achizitiona o pereche de botine rosii sau negre, cu sireturi sau fara, insa tot ceea ce conteaza este sa le asortezi ca la carte.

Poarta-le combinate cu o pereche de blugi skinny, o camasa vaporoasa si un sacou intr-o nuanta indrazneata si vei face furori la locul de munca. In plus, poti purta o pereche de botine cu platforma si in cadrul petrecerii de Craciun sau in noaptea de Revelion, deoarece se potrivesc de minune cu rochii elegante, din dantela sau cu paiete. Nici nu mai este necesar sa bati drumurile pana la magazin ca sa le alegi, ci poti sa le comanzi online.

2 –     Accesorii oversize pentru par

Iesi in evidenta prin intermediul unui truc simplu si foarte eficient: accesoriile oversize pentru par. Daca tinuta ta este una simpla, monocromatica, poate chiar clasica, este esential sa adaugi un element care sa scoata din anonimat outfit-ul. Astfel, alege o bentita de par, clame sau funde in dimensiuni exagerate, pentru a distrage atentia de la simplitatea tinutei si pentru a demonstra tuturor ca esti la curent cu ultimele tendinte in materie de moda.

3 –     Palton neon

Iarna aceasta trebuie sa te pui in valoare cu orice pret! Daca te numeri printre femeile indraznete, nonconformiste, cu multa incredere si stil, atunci este recomandat sa arati tuturor aceste calitati nemaipomenite.

Pentru a reusi acest lucru, trebuie sa achizitionezi un palton neon, care sa atraga toate privirile si care sa-ti aduca numeroase complimente. Este indicat sa-l porti in combinatie cu piese vestimentare negre, pentru ca accentul sa cada doar asupra paltonului. Astfel, este de preferat sa alegi simplitatea inaintea extravagantei atunci cand doresti sa porti un astfel de articol vestimentar, pentru a nu cadea in extrema grotescului si tinutelor nereusite.

Prin urmare, daca nu detii inca aceste 3 elemente extrem de purtate in aceasta iarna, este de preferat sa incepi sa te informezi cu privire la magazinele si site-urile care comercializeaza aceste produse. Fii in pas cu moda cu orice ocazie si vei avea doar de castigat, deoarece femeile stilate sunt cele mai admirate si dorite de catre barbati!

Sursa foto: Unsplash.com